27 Eylül 2008 Cumartesi

zmir

bozuk hoparlörlerimle uğraşırken aklıma geldi geçen senelerde uzay 2 çok önemli bir şarkıydı bünyede. hani öyle çıkıp izmire yerleşme gruba orda devam etme filan. gelişen izmir punk camiası-sonra anladıkki yalanmış istanbul gibi- oraya yerleşme kordon ıslak çimlerde birini bekleme endişesi filan. ancak daha beteri arkadaşlarımın çoğu bu izmiri görüyim fantazisini çoktan yaşayıp bitirmiş kişiler oldu. bi ben gidemedim. boy boy çekilen fotoğraflar var mesela myspacede filan viva izmir edalarıyla. ha ben kıskanmadım mı evet evet kıskandım. yalnız bu yaştan sonra izmire gitsem mesela izmiri nasıl algılarım bilemiyorum. hani içerde 19 yaşındayım ama fiziksel görüntü 24 olunca-içim mi 19 hadi lan ordan- nasıl bir görüntü elde ediceğimi bilemiyorum mesela. hani hayal kırıklığımı olur, aman işte geldik mi ne biliyim ben. ama gitcem valla gitcem. 2 senedir ankarayada gitcem güyaa bekleyenler bile artık gelirsin tabi lere vurdular benden ümidi kestiler. pendik il sınırlarını boykot ediyorum. ışınlanma çıkarsa şu parçacık çarptırma deneyinden ne kadar sevincem anlatamam. ha o zamanda büyük karışıklık olabilir tabi. ne biliyim blog yazmanın bile bi anlamı kalmıycak düşünsenize pat diye izmirdesin pat diye diyarbakır, beijing, moskova, berlin.. aman diyim. belki böyle daha iyi nasıl olsa gitmek için çok zamanım var nerden baksan 10 sene sonra gider otururm kesin kordonda ıslak çimlerde.

5 yorum:

kadın dedi ki...

kordon, ıslak çimler, ılık hava ve haliyle de bira...sebep ne olursa olsun, izmire çıkan her yolda bu güzellikler bulunur ve birleştirirler insanı...

hakan dedi ki...

ben ayrı gayrı gibi kaldım zaten bi bakıma. bi gitsem hani o dördünden biri olsa bile yeticek. birleşip geri gelmem lazım sonra uzun süre dağınık kalsamda olur :)

kadın dedi ki...

:))

kadın dedi ki...

blogunu çok beğendim, linkini verdim. biraz geç oldu ama hoşgeldin!

hakan dedi ki...

hoşbulduk :)
çok sevindim ayrıca beğenmene. madem öyle senden hoşgeldin
kafiyeyi severim:)