21 Eylül 2008 Pazar

çinmasajı

konunun başlığı masaj ama siz o'na aldırmayın pek.
şindi nerden başlasam ki. tee evel zaman içinde ben odamın duvarlarıyla başbaşayken bi mail geldiğini belirtti çevrimiçi msn' im. baktım o zamanın büyük çabalarıyla girdiğim bi siteden birisi. hemen hop açarsın bakarsın. öyle bi tanışma oldu işte. ama sonra bizim sokağın başında görcemi söleseler inanmazdım yani. hemde bi yada 2 on saat içinde. öyle başladı. sonra;
evden çıkmaya üşenen bi adamın kalkıp ta sakarya dolaylarına gitmesi, hiç uğranmamış pefhemin-ki eskiden hiç sevmezdim mevzu bahis yeri sonradan başladı tutukluğum sebebide kendidir efendim :) - yolları, pendik akşamları, yiğiti görmeye gitmeler hemde görüceğimizi bilmeden sırf o na özgü geciktirmeler yaşamamız, izmire taşınıp mutlu mutlu yaşama hayalleri, öyle bomboş geçen günlerin anlam bulması, bi an süren bazen hiç kimsenin önemsemeyeceği şeylerden bir günün anlam ve önemini belirtmek, fotoğrafçı yönümü keşfetmek, saymakla bitmemek:)
zaman geçtikçe sıkılıyo insan ya hani yaşadığı yerden oturduğu sandalyeden, gaztelerden, duvarlardan, müziklerden, işte sıkıntımı alan yegane varlıktır kendisi. böyle de biline :)
ha bide yazı yazsın die neler yaptığmı bilseniz sevgili okur. şindi en birinci benim diyor ama başarılı bir mellönün arkasında haku vardır:))
velhasıl demek istedğim ; çin masajı bilmem kaç milyon çinli biliyo olsa bile ve hatta dünyaya yayılsa reiki, yoga ve tüm spritüel ayinlerden bile popüler olsa bile kendisinindir. iki şekerli çay gibi, tüm hayalleri, şarkıları, sözleri, heycanları, duyguları gibi kendisinindir.
ve kendisi en birincidir:)

2 yorum:

Unknown dedi ki...

güzel yazıydı...evet evet güzeldi...ben can

hakan dedi ki...

teşekkür ettim ben can :)